“Linguiça” caseira

Ingredientes

  • 500 g de carne bovina moída
  • 500 g de carne suína moída
  • 1 colher (sopa) de orégano
  • 1 colher (sopa) de tomilho
  • 1 colher (sopa) de salsinha
  • 1 colher (chá) de sal

Modo de preparo

Em um recipiente grande misture as carnes com as ervas e o sal. Amasse e misture bem com as mãos.

Forme bolinhas de carne e depois enrole no formato de linguiças.

Coloque eu uma assadeira e asse por 20 a 30 minutos.

Se preferir frite em uma frigideira com óleo de coco.

Receita original

Advertisements

One thought on ““Linguiça” caseira

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s